Verkkokauppa on kohta täällä!

Julkaistu: 18 tammikuuta, 2019

Verkkokauppa on kohta täällä!

Tolvila WOOL 100% luomu-suomenlampaan villaa myynnissä tilamyymälä Paimenen Makasiinilla. VERKKOKAUPPA on aukeamassa kunhan digi-ihmiset ennättävät vielä muutamia asetuksia tehdä.

Tällä hetkellä villaa on myynnissä 1-, 2- ja 3-säikeisenä villalankana luonnon väreissä (kuvassa), hahtuvakiekkoina ja huovutusvillana.

Lisäksi myynnissä Tolvila WOOL huopia -iso huopa, shaali, vauvan peitto. Tolvila WOOL Hear My Story -sarjan kaulahuivi on juuri nyt loppuunmyyty, mutta tuota pikaa niitäkin tulee lisää. Villatuotteiden suunnittelusta ja toteutuksesta vastaa tekstiilisuunnittelija Katja Hynninen Karkelosta.

Hyvin hoidetun ja ravitun suomenlampaan puhdistettu villa on ominaisuuksiltaan pehmeää ja ainutlaatuista. Suomenlampaan villan kuitujen päät kääntyvät sisäänpäin, jolloin villa ei kutita. Suomenlampaan villassa on lammasroduista eniten lanoliinia, hoitavaa antiseptista rasvaa. Siitä syystä villaa on miellyttävää ja hoitavaa iholle.

Tolvilan luomu-suomenlampaat elävät tilavilla niityillä ja metsälaitumilla täällä Vanajaveden rannalla. Niitä hoidetaan hyvin syntymästä aina viimeiselle taipaleelle asti. Kun poikkeat tilamyymälä Paimenen Makasiinilla, voi aina myös poiketa katsomaan lampaiden asuinsijoja ja olosuhteita.

Tätä villaa hypisteltäessä tulee lämmin olo!

VILLAT4.jpg