Syysaatokset

Julkaistu: 12 syyskuuta, 2019

Syysaatokset

Alkusyksyllä tempastaan lähitilat tutuiksi teemoilla. Elokuussa lähti läheltä, syyskuussa starttaa Lähiruokasafari ja Osta tilalta päivä 14.9. jolloin Paimenen Makasiini on avoinna klo 10-16. Loka-, marras- ja joulukuun päivät löydät etusivulta.

Myynnissä tuoretta luomukaritsaa, lisäaineettomia makkaroita ja herkullisia palvipaloja ja yrttipaistia. Marketeista saat E-koodillisia makkaroita. Me olemme erityisen iloisia lisäaineettomista Brawurst ja Chorizo-nakeistamme!

Tolvila WOOL 100% suomenlampaan villaa saatavilla lankana ja hahtuvana sekä huovutusvillana ja hoitovillana. Tolvila WOOL Hear My Story -sarjan viime talvena loppuunmyydyt huivit tulevat jälleen. Lähiruokasafarin päivään saadaan luonnonvalkoisia huiveja, seuraavaksi saapuu erät tumman harmaita ja sitten perinteiset kirjavat. Tolvilan huopia tehdään lisää syksyn mittaan; niitä on jatkossa koossa shaali sekä iso huopa. Uniikit tuotteet vain Paimenen Makasiinilta.

Paimenen Makasiinilla on muitakin lammastuotteita, kuten villapohjallisia ja huovutettuja käsitöitä. Lisäksi paikalla on vaihteleva määrä muita myyjiä. Syksyllä Suoniemen vihanneksia ja Mannisen rouvan säilykkeitä.

Joka kerta, kun Makasiini on avoinna pääset myös tutustumaan lampaiden elinolosuhteisiin. Lähiruokasafari-päivänä näet lampolalla viikon ikäisiä pikkukaritsoita. Laitumella kirmataan arviolta lokakuun loppupuolelle asti, toki säistä riippuen.

Kuvia tilalta postaamme aktiivisesti erityisesti FACEBOOKiin (Tolvilan kartanon lammastila) ja INSTAGRAMIIN (Tolvilan lammas). Käy kurkkaamassa sielläkin! Ja tervetuloa moikkaamaan meitä Paimenen Makasiinille!