PÄÄSIÄINEN lähestyy!
Julkaistu: 6 maaliskuuta, 2019
Mitä Teille saisi tänä pääsiäisenä olla?
Perinteinen tuore viulu vai paisti? Mureaa ulkofilettä vai hienoa sisäfilettä? Näyttävää ja suussa sulavaa karetta vai kyljyksiä? Uunissa pitkään haudutettua potkaa, niskakiekkoa vai ylikypsää karitsanlapaa? Herkutteluun karitsa ribsejä? Pyöräytetäänkö juhlavat pyörykät karitsan jauhelihasta? Rohkeat laittavat maksasta ohuet pihvit tai loihtivat muista sisäelimistä herkut.
Vai saisiko olla jotain valmista? Palvattua viulua luulla tai luutonta palvirullaa paistista? Yrittipaisti on näppärä herkku pieneen pöytään, muiden lisäksi tai huikopalaksi. Se tulee noin 200-300 gramman paloissa. Bratwurst, Chorizo ja palviryyni ovat uskollisia makkarakavereita. Hei, näitä voi ottaa mukaan myös hiihtoretkelle tai saunan jälkeen!
Pääsiäinen on tilalla perinteisesti suurin sesonkiaika. Kun haluat varmistaa tietyn tuotteen saannin, varaa se hyvissä ajoin etukäteen. Jos et vielä tiedä, mitä haluat, tule tilamyymälä Paimenen Makasiiniin, autamme sinua miettimään menuuta - saat reseptit mukaasi.
Pääsiäisen aikaa Paimenen Makasiini on avoinna:
PE 22.3. klo 16-19
LA 23.3. klo 10-14
PE 12.4. klo 16-19
LA 13.4. klo 10-14
Pääsiäisviikko:
TI 16.4. klo 16-19
KE 17.4. klo 16-19
TO 18.4. klo 12-18
LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!
T. Paimen ja jengi