Pääsiäinen 2021

Julkaistu: 3 maaliskuuta, 2021

Pääsiäinen 2021

PÄÄSIÄISVIIKON PÄIVITYS: Löytyy vielä jauhelihaa, ribsejä ja niskakiekkoja (hyvää pataan!), chorizo-, palviryyni- ja hiukan balkan-makkaraa. 
TIISTAINA avoinna klo 16-19. Pääosin etukäteisvarausten noutoa.  
KESKIVIIKKONA avoinna klo 16-19.
TORSTAINA avoinna klo 13-18.
Viimeisten etukäteistilausten pussittamisen jälkeen (keskiviikkona) laitamme kaikki yli arvioidun saapuneet loput tuotteet myyntiin Paimenen Makasiinille. Silloin voi löytyä vielä pieniä eriä mitä tahansa tuoretuotetta. Näihin emme ennätä puhelinvarauksia ja takaisin soittoja ottamaan vastaan. Varaudu jonottamaan - turvallisuuden vuoksi rajoitamme Makasiinille sisään pääsijöiden lukumäärää. Kaikki kyllä pääsevät vuorollaan.
PUHELIN soi tiiviisti - suonette anteeksi, jos emme heti ennätä vastaamaa. Erityisen haastavaa vastaaminen on Paimenen Makasiini ollessa avoinna. Soittelemme takaisin, kun ennätämme. Nähdään! 

 

PÄIVITYS 25.3.: PE-LA aukiolon osalta ei enää sähköpostivarauksia, kiitos, emme ennätä postiin kurkistaa ko. aikana. Ennakkoon varattavissa olleet viulut ja paistit ovat loppuun varattuja. Mikäli näitä yli laskujemme jää, laitamme loput myyntiin Paimenen Makasiiniin.

PÄIVITYS 21.3.: Ruhot, puolikkaat ruhot ja isot paistit ja viulut loppuun varattuja. Löytyy entrecotea (luuton), ulko- ja kulmapaistia (luuton), lapapaistia (luullinen), niskakiekkoa (luullinen), ribsejä (luullinen), jauhelihaa. Sekä makkaroita.

PÄIVITYS 16.3. : Pääsiäisen ajan palvit ja palvipalat sekä yrttipaistit loppuun varattuja

PÄIVITYS 13.3. : Pääsiäisen ajan varattavissa olevat kareet, fileet, kyljykset ja pienet paahtopaistit ovat kaikki loppuun varattuja. Löytyy oikein herkullisia viuluja, isoja paisteja, sisäpaistia, kulmapaistia, ulkopaistia, entrecotea, potkaa, niskaa,  lapaa, ribsejä, jauhelihaa, maksaa ja muita sisäelimiä. Reseptejä löytyy kaikkiin.

 

Mitä laitetaan pääsiäispöytään? 

Tilamyymälä Paimenen Makasiinilta luomukaritsan tuoreet lihat. 
Tilaa hyvissä ajoin etukäteen, tai saavu tilamyymälä Paimenen Makasiinille aukioloaikoina, jolloin autamme sinua valitsemaan sinulle sopivat herkut. 

ETUKÄTEISVARAUKSELLA varmistat toivomasi tuotteen saamisen. Tuotteita tulee myyntiin runsain määrin. Siitä huolimatta erityisesti kareet, fileet, kyljykset, (jotka ovat samasta ruhonosasta), sekä paahtopaistit ja viulut varataan jossain vaiheessa loppuun. Mieti myös, voitko tänä vuonna valmistaa jotain uutta tuotteistamme!
Tuoreen karitsanlihan kysyntä on ollut suurta, siksi nyt tarjolla on aiempaa pienempi määrä palvituotteita. Makkaravalikoima sen sijaan on suuri. 
TUOTELUETTELO ja KARITSANLIHAN VARAUS ETUSIVULLA:  Etusivu

ETUKÄTEISVARAUSTEN NOUTO opasteiden mukaan joko Paimenen Makasiinilta tai vireiseltä Varikolta, joka aukaistaan ruuhkapäiviksi. Seuraa opasteita! Myynti saattaa olla ruuhkautunut klo 16-16.45, varaudu odotusaikaan. Sesonkipäivillä käytössä myös AUTOKAISTA, jolloin saat tilaamasi tuotteet suoraan autoon, jossa maksat MAKSUKORTILLA. Ilmoita tilatessasi, jos tiedät, että toivot autokaistan käyttöä, se jouduttaa palveluamme. NOUTOPAIKAN ja AUTOKAISTAN OPASTEET PIHASSA. 

TILAMYYMÄLÄ Paimenen Makasiiniin tervetuloa! Opastamme tuotteiden valitsemisessa. Saavut Makasiinille tuntien itsesi (koronaoireista) terveeksi. Käytä MASKIA meidän kaikkien turvaksi - mekin käytämme. Jos sellaista ei sinulla ole, saat meiltä. Ohjeiden mukaisesti rajoitamme tilamyymälässä kerrallaan olevien määrää. Lisäksi pidämme huolta etäisyyksistä ja paikan puhdistuksesta. Suosittelemme KORTTIMAKSUA. Myynti saattaa ruuhkautua klo 16-16.45, varaudu odotusaikoihin.

VILLATUOTTEILLE tai taljoille ei tarvita etukäteisvarausta. Tervetuloa niitä tutkimaan tilamyymälään!

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA TOLVILAN KARTANON LAMMASTILALLE JA TILAMYYMÄLÄ PAIMENEN MAKASIINIIN!