Kesäkeittiössä kokataan luomukaritsaa

Julkaistu: 16 kesäkuuta, 2017

Kesäkeittiössä kokataan luomukaritsaa

Armasta keskikesää kaikille!

Laitetaanko grilliin tai uuniin luomukaritsan filettä, jauhelihapihvejä, kyljyksiä, kareita vai mitä? Entäs valmista makkaraa?

PAIMENEN MAKASIINILLA voi näitä pohtia 22.6. klo 12-18. Ja mikäli jo tiedät, mitä haluat, laita etukäteistilaus tulemaan yhteydenottosivultamme - näin se on, että nopeat syövät hitaat!

Myynnissä lisäksi Mantereen tilan ylämaankarjan lihaa, ja taitaa siellä jokunen luomukukkokin vielä olla.

Jos vaan meidät tytöt ehtivät hommiin, niin laitetaan myös grilli kuumaksi pihalle. Ja tietysti aina saa nähdä myös lampaita ja karitsoita!

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!

 

 filee.jpg     grilli.jpg

 

 

Paimen_makasiinilla.jpg

Paimen suosittaa viulua rosvopaistiksi! Siihen voi myös käyttää lapaa.